Visa sidopanel

Tandläkare

_MG_8849_crop

S:t Petri Tandvård är din tandläkare som finns för dig.

S:t Petri Tandvård tar hand om dina tänder. Du kan komma till S:t Petri Tandvård med alla problem eller frågor du har när det gäller dina tänder, vare sig det är något enkelt eller komplicerat. Vi har kunskaperna och resurserna. Dessutom är vi tillräckligt professionella för att se när det är läge att ge dig en remiss till en annan specialist – det är också en trygghet.

Vi är två tandläkare, 3 sköterskor och 2 tandhygienister som finns på plats. Vi utför allmän tandvård, implantat och vissa ortodontiska behandlingar så som inman aligner. För att boka tid hos oss går det bra att ringa eller skicka mail. Vi tar emot nya patienter så fort vi har möjlighet. Behöver du hjälp eller vill boka tid för årlig kontroll så tveka inte att ringa. Vi finns ett samtal bort.

Tandläkarna du möter på S:t Petri Tandvård är Ola Frelin och Tomasz Rogowski. Ola Frelin har lång, gedigen erfarenhet av all slags tandvård, från allmäntandvård till protetik och tandkirurgiska ingrepp. Tomasz Rogowski är allmäntandläkare med erfarenhet från både folktandvården och specialistklinik för protetik, implantat och kirurgi. Dessutom kommer du att uppleva att männen bakom munskydden är både glada och empatiska; det betyder mycket för stämningen här på S:t Petri Tandvård. Självklart är vi anslutna till försäkringskassans tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd.

Välkomna till oss!