Tandläkare

S:t Petri Tandvård är din tandläkare som finns för dig.

S:t Petri Tandvård tar hand om dina tänder. Du kan komma till S:t Petri Tandvård med alla problem eller frågor du har när det gäller dina tänder, vare sig det är något enkelt eller komplicerat. Vi har kunskaperna och resurserna. 

Vi våra team består av tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. Vi utför all form av allmän tandvård, implantat och ortodontisk behandling med aligners.

För att boka tid hos oss går det bra att ringa eller skicka mail. Vi tar emot nya patienter så fort vi har möjlighet. Behöver du hjälp eller vill boka tid för årlig kontroll så tveka inte att ringa. Vi finns ett samtal bort.

Tomasz Rogowski

Tandläkare

Tomasz har lång erfarenhet från både privatklinik, Folktandvården och specialistklinik för protetik, implantat och kirurgi. Tillsammans med ett väl inarbetat team har han tagit hand om patienterna på S:t Petri Tandvård i många år.

Ieva Bommenell

Tandläkare

Ieva har jobbat både på Folktandvården, Privatklinik och Tandvårdshögskolan i Malmö på specialistklinik för endodonti. Hon har lång erfarenhet av att ta hand om patienter med många olika problem och är otroligt lätt på handen. 

Jenny Nilsson

Tandsköterska

Anja Olsen

Tandsköterska

Jessica Hasselgren

Tandsköterska
S:t Petri Tandvård