Behandlingar

Allt från akuttandvård till implantat
Hos oss kan du få hjälp med allmäntandvård, akuttandvård, osynlig tandställning, tandblekning, tandhygienist, implantat & protetiska behandlingar. Vi arbetar för att du skall få ett personligt och engagerat bemötande av professionell personal.

akuttandvård

Tandvärk, en avslagen tand, en tappad lagning; du får komma snarast möjligt. Ring gärna så kan vi oftast hjälpa dig samma dag.

Allmän tandvård

Vid besöken åtgärdar vi karies, trasiga lagningar, tandsten och andra problem. Vi kallar dig så att du slipper hålla reda på när det är dags att komma igen.

kronor & proteser

När en eller flera av dina tänder måste ersättas hjälper vi dig till den bästa lösningen.

Tandkirurgi på plats

Skulle du vara i behov av kirurgisk behandling, till exempel vid implantat, sker hela behandlingen här på mottagningen – från första konsultationen och genom varje steg i processen mot nya fasta tänder.

Tandimplantat

Tandimplantat innebär nya fasta tänder som sitter förankrade i käkbenet med titanskruvar. Behandlingen är naturligtvis smärtfri och oftast smidigare än man tror

Estetisk tandvård

Det är du som avgör när du vill göra ditt leende jämnare eller vitare. Vi arbetar både med blekning, airflow, tandreglering, fasader och mycket annat för att nå reslutaten du önskar.

Tandreglering

Vi utför tandreglering med osynliga skenor.
Vill du rikta sneda eller utstående framtänder arbetar vi bla med Inman Aligner, Clear Aligner, Clear Correct. Effektiva och smärtfria sätt att få ett jämnt och vackert leende på några månader.

Tandhygienist

Behöver du hjälp att behandla problem med tandköttet, tandlossning eller förebygga karies kan du besöka någon av våra hygienister.

Tandblekning

Drömmer du om vitare tänder? Professionell tandblekning ger säkert resultat utan att skada tänderna.

Tandimplantat

En förlorad tand kan återställas

Vare sig du har en tand som behöver tas bort, eller om den har gått förlorad för länge sedan kan implantat vara ett bra alternativ. Implantat innebär fastsittande tänder som är förankrad i benet. Du tuggar med dem och borstar precis som dina egna vanliga tänder.

Hela behandlingen, från planering till färdig tand, utförs här på kliniken.

De legitimerade tandhygienisterna som finns
hos oss heter Sonia Jurj och Karoline Aspegren.

Tandhygienist

Tandhygienisten förebygger tandlossning

Tandlossning låter dramatiskt men faktum är att tandsten och inflammationer kan leda till just det – och påverka din hälsa i helhet.

Därför ska du gå till tandhygienisten regelbundet och kontrollera sådant som kan förorsaka problem: tandköttsfickor, tandsten, ställen som tandborsten inte riktigt når.

Dessutom kommer du därifrån med ren och fräsch mun.

S:t Petri Tandvård