Visa sidopanel

Behandlingar

Allt från akuttandvård till implantat


Akuttandvård

När du behöver hjälp snabbt har S:t Petri Tandvård alltid tid för dig. Tandvärk, en avslagen tand, en tappad lagning; du får komma snarast möjligt – eller blir hänvisad till en jourtandläkare, vid t ex helger.

Allmän tandvård

Tillsammans avgör vi hur ofta du behöver komma för att kontrollera tänder och tandkött. Vid besöken åtgärdar vi karies, trasiga lagningar, tandsten och andra problem. Vi kallar dig så att du slipper hålla reda på när det är dags att komma igen.

Kronor och proteser

När en eller flera av dina tänder måste ersättas hjälper vi dig till den bästa lösningen. Behöver du bygga upp en avslagen tand eller göra en brygga: inga problem! Vi håller oss uppdaterade med det senaste inom kronterapi och protetik – och tar oss alltid tid att förklara, demonstrera och hjälpa dig att fatta beslut. Du får alltid kostnadsförslag och självklart också garanti på kronor, broar och proteser.

Tandimplantat

Tandimplantat innebär nya fasta tänder som sitter förankrade i käkbenet med titanskruvar. Om tandläkaren anser att implantat fungerar för dig är metoden säker och permanent. Du kan ersätta enstaka eller flera tänder med tandimplantat och resultatet ger ett fullkomligt naturligt utseende.

Tandkirurgi på plats

Skulle du vara i behov av kirurgisk behandling, till exempel vid implantat, sker hela behandlingen här på mottagningen – från första konsultationen och genom varje steg i processen mot nya fasta tänder. Det är bekvämt och tryggt och du möter bara välkända ansikten.

Estetisk tandvård

Det är du som avgör när du vill göra ditt leende jämnare eller vitare. Vill du rikta sneda eller utstående framtänder arbetar vi med Inman Aligner, ett effektivt och smärtfritt sätt att få ett jämnt och vackert leende på några månader. Vi samarbetar även tillsammans med en tandreglerare vid behov av större behandlingar. Har du funderat på skalfasader: du kan få det hos oss.

Bettskenor

Gnisslar du tänder på nätterna eller biter du ihop så att du vaknar med ömma tänder och huvudvärk. Då kan en bettskena göra stor skillnad. Bettskenan gjuts efter ditt bett för perfekt passform som både skyddar tänderna och gör att du – och eventuell sängkamrat – vaknar betydligt mer utvilad.

Tandhygienist

Behöver du hjälp att behandla aktiv tandlossning eller förebygga karies kan du besöka någon av våra hygienister.

Tandblekning

Drömmer du om vitare tänder; professionell tandblekning ger säkert resultat utan att skada tänderna.

 


_MG_8864

Medlem av Sveriges Tandläkarförbund

_MG_3001