Visa sidopanel

Tandvårdsrädsla

Rädd för att gå till tandläkaren?


Tro oss, vi vet hur det känns! Även tandläkaren går till tandläkaren och känner sig rätt utlämnad i stolen, så du är långt ifrån ensam om att vara ängslig inför ditt besök. Tillhör du dessutom de många som skjuter upp tandläkarbesöket och hoppas på att allt ska vara bra – eller att du i alla fall ska slippa tandvärk – har vi på S:t Petri Tandvård ett förslag: kom och prata!

Boka tid och känn dig för

Tandläkarna på S:t Petri Tandvård har lång erfarenhet av patienter som behöver extra tid, lugn och trygghet. Tillsammans talar vi om din oro och hur vi kan göra ditt besök hos oss så positivt som möjligt. Det är viktigt att du känner att det är du själv som bestämmer när du är redo att bli undersökt – eller kanske bara provsitta stolen.

Du bestämmer

Du är kund hos din tandläkare. Det innebär att ingenting görs förrän du själv accepterat och är införstådd med den åtgärd din tandläkare föreslår. Och allt sker i ett tempo som du känner dig bekväm med. Det är dessutom självklart att du får den smärtlindring du önskar, även om själva behandlingen är helt okomplicerad och relativt smärtfri.

Behaglig atmosfär

Stämningen på S:t Petri Tandvård är lugn och trivsam, glad och lättsam. Det gör det lättare för dig att slappna av och känna dig omhändertagen. Tandläkare Ola Frelins lågmälda nynnande får du på köpet och med Tomasz Rogowski kan du till exempel prata sport och helst skidåkning medan bedövningen verkar.


_MG_2990

Tandvårdsrädsla