Visa sidopanel

Tandläkare

_MG_8849_crop

S:t Petri Tandvård är hela familjens tandläkare

S:t Petri Tandvård tar hand om hela familjens tänder. Det är praktiskt och sparar tid när alla i familjen får tandvård på ett och samma ställe. Upp till och med 19 år års ålder har alla rätt till fri tandvård och det gäller också när bettet behöver justeras med tandställning.

Du kan komma till S:t Petri Tandvård med alla problem eller frågor du har när det gäller dina tänder, vare sig det är något enkelt eller komplicerat. Vi har kunskaperna och resurserna. Dessutom är vi tillräckligt professionella för att se när det är läge att ge dig en remiss till en annan specialist – det är också en trygghet.

Tandläkarna du möter på S:t Petri Tandvård är Ola Frelin och Tomasz Rogowski. Ola Frelin har lång, gedigen erfarenhet av all slags tandvård, från allmäntandvård till protetik och tandkirurgiska ingrepp. Tomasz Rogowski är allmäntandläkare med erfarenhet från både folktandvården och specialistklinik för protetik, implantat och kirurgi.

Dessutom kommer du att uppleva att männen bakom munskydden är både glada och empatiska; det betyder mycket för stämningen här på S:t Petri Tandvård.

 

Självklart är vi anslutna till försäkringskassans tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd.